Κριτικές για Welltone

 • Zeynep
  Μέχρι τα 45 μου δεν ήξερα τι είναι η υπέρταση, αλλά μετά οι κρίσεις υπέρτασης έγιναν πιο συχνές και στα 50 κατέληξα στο νοσοκομείο με υπερτασική κρίση. Η θεραπεία αποδείχθηκε πολύ επιθετική, ένιωσα άσχημα, αλλά οι σταγόνες Welltone διόρθωσαν την κατάσταση και επανέφεραν απαλά την πίεση στο φυσιολογικό.
  Welltone
 • Zeynep
  Υψηλή αρτηριακή πίεση εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λόγω της υψηλής πίεσης που δεν μπορούσε να κινηθεί, ένιωθε τρομερά άρρωστη και ζαλισμένη. Φοβόμουν να πιω κάποια φάρμακα, αλλά ο γιατρός μου είπε για τις σταγόνες Welltone και ήπια το μάθημα. Ήδη μετά τις πρώτες δόσεις, η πίεση μειώθηκε, μετά εξαφανίστηκε η υψηλή αρτηριακή πίεση. Και πριν από τρεις μήνες γέννησα με ασφάλεια ένα υγιέστατο αγοράκι.
  Welltone
 • Sabina
  Λόγω του διαβήτη η πίεση αυξανόταν συνεχώς, κάτι που δυσκόλευε πολύ τη φυσιολογική ζωή καθώς όλα εξαρτιόνταν από το πώς θα ένιωθα. Αλλά μετά τη λήψη του Welltone σταγόνες, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Ομαλοποιεί όχι μόνο την πίεση, αλλά και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Τώρα περπατάω συχνά με τα εγγόνια μου και συναντώ φίλους, και δεν θυμάμαι καν ασθένειες.
  Welltone
 • Loukas
  Όλη μου τη ζωή έκανα έναν ενεργό τρόπο ζωής, προσπάθησα να τηρήσω τις αρχές της υγιεινής διατροφής, πιστεύοντας αφελώς ότι αυτό θα με έσωζε από προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα. Πέρυσι διαγνώστηκα με υψηλή αρτηριακή πίεση, ο γιατρός συμβούλεψε σταγόνες Welltone. Και πραγματικά βοήθησαν, για τρεις μήνες δεν ξέρω τι είναι τα ρέματα πίεσης.
  Welltone
 • Raul
  Ήταν πάντα αρκετά γεμάτος και με την ηλικία αυτό έγινε η αιτία της εμφάνισης διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της υπέρτασης. Όμως, αφού ήπια μια σειρά από σταγόνες Welltone, μπόρεσα να σταθεροποιήσω την πίεση και άρχισα να νιώθω 10 χρόνια νεότερος και μάλιστα άρχισα να ασκούμαι. Για πρόληψη συνεχίζω να πίνω Welltone.
  Welltone
Βαθμολογία χρηστών Welltone
4.2
5