Οδηγίες χρήσης Welltone

Στην Κύπρο πραγματοποιήθηκαν κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των σταγόνων Welltone. Η θεραπεία της υπέρτασης πραγματοποιείται χωρίς ξαφνικές πτώσεις πίεσης, η μοναδική φόρμουλα παρέχει ένα πολύπλοκο αποτέλεσμα στο σώμα. Προλαμβάνοντας την υψηλή αρτηριακή πίεση με συμπτώματα υψηλής αρτηριακής πίεσης, μπορείτε να προστατευθείτε από καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά. Για να έχουν οι σταγόνες το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να λαμβάνονται σύμφωνα με τις οδηγίες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις σταγόνες Welltone

Το Welltone πρέπει να ξεπλένεται με καθαρό, μη ανθρακούχο νερό

Οι σταγόνες Welltone έχουν συμπυκνωμένη σύνθεση με υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες, επομένως αρκεί να λαμβάνετε 10 σταγόνες το πρωί και το βράδυ για να ομαλοποιήσετε και να σταθεροποιήσετε την αρτηριακή πίεση. Είναι καλύτερο να το κάνετε 20-30 λεπτά πριν από τα γεύματα και να πίνετε σιρόπι με καθαρό νερό χωρίς αέριο, τουλάχιστον 150 ml. Δεν συνιστάται η υπέρβαση της δόσης, καθώς τα συστατικά της σύνθεσης έχουν διεγερτική δράση στα όργανα, οδηγώντας στην παραγωγή ορισμένων ορμονών. Επιπλέον, οι σταγόνες έχουν παρατεταμένο αποτέλεσμα και να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσουν για 6-8 ώρες. Η διάρκεια της θεραπείας πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ημέρες, σε σοβαρές περιπτώσεις 45 ημέρες. Η πρόληψη της υψηλής αρτηριακής πίεσης για τα συμπτώματα της υπέρτασης είναι 15 ημέρες.

Σημειώσεις εφαρμογής Welltone:

Η υπέρταση μπορεί να έχει διάφορες αιτίες -κληρονομικότητα, παχυσαρκία, διαβήτη, νευρική εργασία κ. λπ. - και να εξελιχθεί με διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κοινά σημεία σε όλους τους τύπους αρτηριακής υπέρτασης:

  • πονοκέφαλος και ζάλη?
  • αδυναμία και κόπωση?
  • χλωμό δέρμα και αυξημένη εφίδρωση.
  • πόνος στο στήθος, δύσπνοια, αρρυθμία και ταχυκαρδία.
  • εμβοές, απώλεια ακοής?
  • αμφιβληστροειδοπάθεια, θολή όραση.
  • αυξημένο άγχος, ευερεθιστότητα, διαταραχές ύπνου.

αντενδείξεις

Κλινικές μελέτες που διεξήχθησαν σε διάφορα εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένων αυτών στην Κύπρο, δεν έδειξαν περιπτώσεις παρενεργειών ή αλλεργικών αντιδράσεων. Ωστόσο, οι σταγόνες Welltone θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή σε άτομα με αλλεργίες στη βιταμίνη C. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 12 ετών και ασθενείς με σοβαρές βλάβες στο καρδιαγγειακό σύστημα.