Πρόληψη της υπέρτασης με συμπτώματα

Welltone στο Ακρωτήρι Κύπρος

Σταγόνες Welltone
€ 39€ 78
4.25

Για παραγγελία Welltone

Εκπτωση -50%

Παρεμπιπτόντως, δεν μπορείτε να αγοράσετε σταγόνες Welltone σε φαρμακείο. Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε ένα νέο φάρμακο για την υπέρταση. Τώρα υπάρχει προνομιακή έκπτωση 50% και μπορείτε να αγοράσετε σταγόνες με προσφορά μόνο € 39.

Πώς να παραγγείλετε το Welltone

Εάν χρειάζεται να λάβετε πτώσεις μέσω της φόρμας παραγγελίας, δώστε τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομα στα κατάλληλα πεδία της αίτησης. Στο εγγύς μέλλον, μέσα σε μία ώρα, ένας διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συμβουλευτεί την παραγγελία και να συμπληρώσει μια αίτηση για παράδοση στη διεύθυνσή σας και να διευκρινίσει το ποσό της παραγγελίας (ανάλογα με την ποσότητα του φαρμάκου και την απόσταση του διακανονισμού). ). Δεν απαιτείται προπληρωμή, πληρώστε μόνο αφού λάβετε την παράδοση ταχυδρομικώς ή με courier στο ταχυδρομείο της πόλης σας.

Πώς να αγοράσει στο Ακρωτήρι Welltone

Η Κύπρος ενέκρινε ένα καινοτόμο φάρμακο για την υπέρταση προς πώληση - σταγόνες Welltone. Το σιρόπι εξασφαλίζει την ομαλοποίηση της υψηλής ή χαμηλής αρτηριακής πίεσης, καθώς και τη σταθεροποίηση του καρδιαγγειακού συστήματος. Η φυσική σύνθεση του Welltone δρα ήπια και σκόπιμα και δεν έχει παρενέργειες. Η πρόληψη της υπέρτασης με συμπτώματα υψηλής ή χαμηλής πίεσης αποτρέπει την ανάπτυξη καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Πώς να αγοράσετε σταγόνες Welltone στο Ακρωτήρι στην επίσημη ιστοσελίδα

Για να παραγγείλετε στο Ακρωτήρι drops, αφήστε ένα αίτημα στον ιστότοπο, δώστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας και στη συνέχεια περιμένετε να καλέσει ο διαχειριστής για να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες (αριθμός πακέτων, διεύθυνση). Να θυμάστε ότι η ακριβής τιμή για την αποστολή ενός πακέτου με courier στη διεύθυνσή σας μπορεί να διαφέρει από άλλες πόλεις, το Ακρωτήρι βρίσκεται στη λίστα. Μόνο τώρα μπορείτε να παραγγείλετε με έκπτωση 50%. Στην Κύπρο, η τιμή του προϊόντος συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης είναι {€45}. Πληρωμή της παραγγελίας ταχυδρομικώς, δ. H. Αποδέχεστε την παραγγελία και την πληρώνετε μόνο μετά την παραλαβή, δεν παρέχεται προκαταβολή για τα εμπορεύματα.

Άλλες πόλεις στην Κύπρο όπου μπορείτε να αγοράσετε Welltone

Πόλεις της Κύπρου όπου μπορείτε να αγοράσετε Welltone

Welltone στην ΠάφοWelltone στη Λευκωσία
Welltone στη ΛάρνακαWelltone στην Αγία ΝΑΠΑ
Welltone στο GesitkaleWelltone στη Λεμεσό
Welltone στην Επισκοπή
Πόλεις Στην κυπρο

Κριτικές για Welltone στο Ακρωτήρι

  • Zeynep
    Μέχρι τα 45 μου δεν ήξερα τι είναι η υπέρταση, αλλά μετά οι κρίσεις υπέρτασης έγιναν πιο συχνές και στα 50 κατέληξα στο νοσοκομείο με υπερτασική κρίση. Η θεραπεία αποδείχθηκε πολύ επιθετική, ένιωσα άσχημα, αλλά οι σταγόνες Welltone διόρθωσαν την κατάσταση και επανέφεραν απαλά την πίεση στο φυσιολογικό.
    Welltone