Πρόληψη της υπέρτασης με συμπτώματα

Welltone στη Λάρνακα Κύπρος

Σταγόνες Welltone
€ 39€ 78
4.25

Για παραγγελία Welltone

Εκπτωση -50%

Παρεμπιπτόντως, δεν μπορείτε να αγοράσετε σταγόνες Welltone σε φαρμακείο. Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε ένα νέο φάρμακο για την υπέρταση. Τώρα υπάρχει προνομιακή έκπτωση 50% και μπορείτε να αγοράσετε Drops στην καλύτερη τιμή μόνο των € 39.

Πώς να παραγγείλετε το Welltone

Για να λάβετε με επιτυχία μια πτώση, πρέπει να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομά σας στα κατάλληλα πεδία της αίτησης στη φόρμα παραγγελίας. Στο εγγύς μέλλον, ο διαχειριστής θα σας καλέσει για να διευκρινίσει την παραγγελία και να κανονίσει την παράδοση στη διεύθυνσή σας και να διευκρινίσει το ποσό της παραγγελίας (ανάλογα με την ποσότητα του φαρμάκου και την απόσταση από τον διακανονισμό). Δεν απαιτείται προπληρωμή, αφού παραλάβετε το πακέτο, πρέπει να πληρώσετε στο courier ή στο ταχυδρομείο της πόλης σας.

Πώς να αγοράσει στη Λάρνακα Welltone

Η Κύπρος ενέκρινε ένα καινοτόμο φάρμακο για την υπέρταση προς πώληση - σταγόνες Welltone. Το σιρόπι εξασφαλίζει την ομαλοποίηση της υψηλής ή χαμηλής αρτηριακής πίεσης, καθώς και τη σταθεροποίηση του καρδιαγγειακού συστήματος. Η φυσική σύνθεση του Welltone δρα ήπια και σκόπιμα και δεν έχει παρενέργειες. Η πρόληψη της υπέρτασης με συμπτώματα υψηλής ή χαμηλής πίεσης αποτρέπει την ανάπτυξη καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων.

How to order drops Welltone στη Λάρνακα στον επίσημο ιστότοπο

Για να παραγγείλετε πτώσεις στη Λάρνακα, πληκτρολογήστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας, δώστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου και στη συνέχεια ένας ειδικός τηλεφωνικού κέντρου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία και να δώσει τα στοιχεία (αριθμός πακέτων, διεύθυνση) προς διευκρίνιση. Να θυμάστε ότι το κόστος αποστολής πακέτου εξαρτάται από την απόσταση από την πόλη, η Λάρνακα είναι στη λίστα. Έκπτωση 50% σήμερα, παραγγελία τώρα μειωμένη. Στην Κύπρο, η τιμή του προϊόντος συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης είναι {€45}. Πληρωμή για την παραγγελία μέσω ταχυδρομείου, δηλαδή θα λάβετε και θα πληρώσετε σε 2-14 ημέρες, δεν παρέχεται προπληρωμή για τα εμπορεύματα.

Άλλες πόλεις στην Κύπρο όπου μπορείτε να αγοράσετε Welltone

Πόλεις της Κύπρου όπου μπορείτε να αγοράσετε Welltone

Welltone στην ΠάφοWelltone στη Λευκωσία
Welltone στην Αγία ΝΑΠΑWelltone στο Ακρωτήρι
Welltone στο GesitkaleWelltone στη Λεμεσό
Welltone στην Επισκοπή
Πόλεις Στην κυπρο

Κριτικές για Welltone στη Λάρνακα

  • Zeynep
    Υψηλή αρτηριακή πίεση εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λόγω της υψηλής πίεσης που δεν μπορούσε να κινηθεί, ένιωθε τρομερά άρρωστη και ζαλισμένη. Φοβόμουν να πιω κάποια φάρμακα, αλλά ο γιατρός μου είπε για τις σταγόνες Welltone και ήπια το μάθημα. Ήδη μετά τις πρώτες δόσεις, η πίεση μειώθηκε, μετά εξαφανίστηκε η υψηλή αρτηριακή πίεση. Και πριν από τρεις μήνες γέννησα με ασφάλεια ένα υγιέστατο αγοράκι.
    Welltone