Πρόληψη της υπέρτασης με συμπτώματα

Welltone στη Λευκωσία Κύπρος

Σταγόνες Welltone
€ 39€ 78
4.25

Για παραγγελία Welltone

Εκπτωση -50%

Παρεμπιπτόντως, δεν μπορείτε να παραγγείλετε σταγόνες Welltone σε φαρμακείο. Στον επίσημο ιστότοπο μπορείτε να παραγγείλετε ένα νέο φάρμακο για την υπέρταση. Τώρα υπάρχει προνομιακή έκπτωση 50% και μπορείτε να αγοράσετε Drops στην καλύτερη τιμή μόνο των € 39.

Πώς να παραγγείλετε το Welltone

Αν θέλετε να παραγγείλετε σταγόνες, θα πρέπει να εισάγετε τις επαφές σας στη φόρμα παραγγελίας στα κατάλληλα πεδία της εφαρμογής. Στο εγγύς μέλλον ο διευθυντής θα σας καλέσει και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα διευκρινίσει το ποσό της παραγγελίας (ανάλογα με την ποσότητα του φαρμάκου και την απόσταση από τον οικισμό). Δεν απαιτείται προπληρωμή, η πληρωμή γίνεται μόνο μετά την παραλαβή του πακέτου με αντικαταβολή στο ταχυδρομείο ή με courier στο ταχυδρομείο της πόλης σας.

Πώς να αγοράσει στη Λευκωσία Welltone

Η Κύπρος ενέκρινε ένα καινοτόμο φάρμακο για την υπέρταση προς πώληση - σταγόνες Welltone. Το σιρόπι εξασφαλίζει την ομαλοποίηση της υψηλής ή χαμηλής αρτηριακής πίεσης, καθώς και τη σταθεροποίηση του καρδιαγγειακού συστήματος. Η φυσική σύνθεση του Welltone δρα ήπια και σκόπιμα και δεν έχει παρενέργειες. Η πρόληψη της υπέρτασης με συμπτώματα υψηλής ή χαμηλής πίεσης αποτρέπει την ανάπτυξη καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Πώς να αγοράσετε σταγόνες Welltone στη Λευκωσία στον επίσημο ιστότοπο

Για να παραγγείλετε στη Λευκωσία, αφήστε ένα αίτημα στον ιστότοπο μέσω της φόρμας παραγγελίας, δώστε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου, στη συνέχεια περιμένετε να καλέσει ο υπεύθυνος της εταιρείας και κανονίστε τα στοιχεία για να διευκρινιστούν τα στοιχεία (αριθμός πακέτων, Διεύθυνση) . Θυμηθείτε ότι το κόστος αποστολής ενός πακέτου μπορεί να είναι διαφορετικό στις πόλεις, η Λευκωσία είναι στη λίστα. Σήμερα μόνο ΕΚΠΤΩΣΗ -50%, έχετε χρόνο να ψωνίσετε σε μειωμένη τιμή. Στην Κύπρο, η τιμή του προϊόντος συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης είναι {€45}. Πληρωμή μόνο μετά την παραλαβή του πακέτου στη διεύθυνσή σας, π. χ. H. Πληρώνετε για το δέμα κατά την παραλαβή μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ, δεν παρέχεται προπληρωμή για τα εμπορεύματα.

Άλλες πόλεις στην Κύπρο όπου μπορείτε να αγοράσετε Welltone

Πόλεις της Κύπρου όπου μπορείτε να αγοράσετε Welltone

Welltone στην ΠάφοWelltone στη Λάρνακα
Welltone στην Αγία ΝΑΠΑWelltone στο Ακρωτήρι
Welltone στο GesitkaleWelltone στη Λεμεσό
Welltone στην Επισκοπή
Πόλεις Στην κυπρο

Κριτικές για Welltone στη Λευκωσία

  • Loukas
    Όλη μου τη ζωή έκανα έναν ενεργό τρόπο ζωής, προσπάθησα να τηρήσω τις αρχές της υγιεινής διατροφής, πιστεύοντας αφελώς ότι αυτό θα με έσωζε από προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα. Πέρυσι διαγνώστηκα με υψηλή αρτηριακή πίεση, ο γιατρός συμβούλεψε σταγόνες Welltone. Και πραγματικά βοήθησαν, για τρεις μήνες δεν ξέρω τι είναι τα ρέματα πίεσης.
    Welltone
  • Raul
    Ήταν πάντα αρκετά γεμάτος και με την ηλικία αυτό έγινε η αιτία της εμφάνισης διαφόρων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της υπέρτασης. Όμως, αφού ήπια μια σειρά από σταγόνες Welltone, μπόρεσα να σταθεροποιήσω την πίεση και άρχισα να νιώθω 10 χρόνια νεότερος και μάλιστα άρχισα να ασκούμαι. Για πρόληψη συνεχίζω να πίνω Welltone.
    Welltone